Friss videók

 • EgészségMagazin
  A cukorbetegség
 • EgészségMagazin
  Hogyan sportoljunk allergiásként?
 • EgészségMagazin
  Ízületi gyulladások - Mit, mikor használjunk?
 • EgészségMagazin
  Mit jelent az egészség egy élsportolónak?
 • EgészségMagazin
  Mit okoz a vitaminhiány?
 • EgészségMagazin
  A tartós fogyás sikere

Minőségrendszerünk

Szerző: | Létrehozva: 2019.05.28 14:49

"Ahol jó gyógyulni, ahol jó gyógyítani"

A MinőségRendszer célja, hogy a Prima Medica MinőségRendszer szerint működő egészségügyi szolgáltatóknál egységes folyamatokkal segítse a gyógyító, megelőző munkát, páciensek gyógyulását. A MinőségRendszer szerint működő egészségügyi szolgáltatóknál a páciensek ugyanazt a magas szintű törődést, segítséget és támogatást kapják, bárhová is térjenek be. A Prima Medica MinőségRendszer fogja össze a Prima Medica EgészségHálózat alapértékeit, és ülteti azt át a magánorvosi ellátás mindennapjaiba.


SZAKTUDÁS: A Prima Medica magas szintű szakmai tudás. A legújabb eredmények ismerete, alkalmazása, ötvözése a több évezredes ismeretekkel, tudással tapasztalattal.
ÉRTÉKKÖZÖSSÉG AZ EGÉSZSÉGÉRT: A Prima Medica közösség. Páciensek, szülők, gyermekek, szakemberek, segítők közössége. Ahol a legfontosabb középponti érték a testi, lelki egészség, a kiegyensúlyozott élet.
FELELŐSSÉG A TÁRSADALOMÉRT: A Prima Medica felelősség. Felelősség a másikért, embertársainkért, a környezetért, a jövőért. Amit odafigyeléssel, támogatással, segítséggel fejezünk ki működésünk minden szegletében.


A Prima Medica MinőségRendszer biztosítja a Szolgáltatók egységesen magas színvonalú működését, segítve a páciensek gyógyulását. Az Prima Medica MinőségRendszert kötelezően alkalmazza minden Prima Medica EgészségHálózat tag. A Prima Medica Minőségrendszer kiterjed:

Ügyfél elégedettség mérésére: Minőségrendszerünket folyamatosan fejlesztjük többek között aszerint, hogy pácienseinkben milyen vélemény alakult ki az egyes kezelésekről, szakemberekről, központokról.

Egészségügyi ellátási folyamatra: Központjaink és orvosaink egységes ellátási folyamat szerint dolgoznak, hogy minden páciensünk azonosan kiváló kezelésben részesüljön. Ellátási folyamatunk középpontjában természetesen mindig az ember, a beteg áll.
Munkatársaink kommunikációjára: Kommunikációs protokollunk alapja, hogy a beteg az első, így munkatársaink mindig türelemmel és megértéssel fordulnak pácienseinkhez. Telefonon, e-mailben és személyesen is elérhetők vagyunk. Odafigyelünk arra, hogy pontos, azonnali tájékoztatást nyújtsunk. A kezelések és konzultációk során törekszünk az érthető nyelvezetre, empátiára.
Dokumentáció rendszerre: A vizsgálatokat és a kezeléseket mindig alaposan és részletesen dokumentáljuk, az egyes kezelések közötti átmenetet pedig megkönnyíti, hogy a páciens dokumentációkat – igény esetén – elektronikus formában is biztosítjuk.
Fertőzés megelőzésére: Munkatársaink számára kötelező érvényű higiéniai előírásokat fogalmaztunk meg, annak érdekében, hogy az esetleges fertőzéseket megelőzzük. Emellett a központok rendszeres karbantartása, tisztítása is szigorú, szabályozott folyamat szerint zajlik: naponta többször, az előírásoknak megfelelő tisztítószerekkel tartjuk rendben a kezelőket.
Adatvédelemre: Pácienseink betegjogait 100%-ban tiszteletben tartjuk, adataikat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki, tájékoztató és marketing célú anyagokat pedig csak írásos beleegyezés után továbbítunk pácienseinknek.


A hozzánk fordulók tudják, hogy a Prima Medica MinőségRendszer emblémája garancia a magas minőségű, hatékony szolgáltatásra.

 • EgészségMagazin

   Sör, üdítő és tenger gyümölcsei? Köszvényeseknek fontos a tudatosság
  Sör, üdítő és tenger gyümölcsei? Köszvényeseknek fontos a tudatosság

  A köszvény egy nagyon fájdalmas és meglepően gyakori betegség, amely anyagcsere eredetű, így egyáltalán nem mindegy, milyen étrendet folytat az érintett. Dr. Selyem Réka, a FájdalomKözpont reumatológusa a nyári csábítások veszélyeire hívta fel a figyelmet.

 • EgészségClub

  V. Cukorbeteg Klub - Hasznos és praktikus tanácsok a könnyű és élhető mindennapokért
  V. Cukorbeteg Klub - Hasznos és praktikus tanácsok a könnyű és élhető mindennapokért

  Az idei év első félévében is aktív klubélet folyt a Prima Medica EgészségClubban. Ez alatt az idő alatt is számos érdekes előadás, szervezett program zajlott, amelyeket EgészségCarddal rendelkező tagjaink kedvezményesen látogathattak.

 • Közösségi élet

  I. Prima Medica Családi Nap - Közösségi élmény és összetartozás
  I. Prima Medica Családi Nap - Közösségi élmény és összetartozás

  Hagyományteremtő céllal, a Semmelweis Nap alkalmából, a Prima Medica Közösség összetartozás érzésének erősítésére rendeztük meg június végén az I. Prima Medica Családi napot, Vérteslovason.

 • Sportegyesület

  A közös sport feltölt, kikapcsol,sikerélményt nyújt közösséggé kovácsol
  A közös sport feltölt, kikapcsol,sikerélményt nyújt közösséggé kovácsol

 • EgészségHálózat

  Szöveti cukor monitorozás
  Szöveti cukor monitorozás

  Új eszközzel, szolgáltatással bővült a Cukorbetegközpont. Mostantól szövetu cukor monitorozásra is lehetőség van intézményünkben!

 • EgészségÁruda

  Szeretne házi készítésű növényi tejet?
  Szeretne házi készítésű növényi tejet?

  MIDZU növényi tejfőző gép tejfehérje allergiásoknak, laktóz érzékenyeknek. Saját receptfüzettel!

 • Szakmai élet

  Belső képzési nap a Prima Medicánál
  Belső képzési nap a Prima Medicánál