Friss videók

 • EgészségMagazin
  Ízületi gyulladások - Mit, mikor használjunk?
 • EgészségMagazin
  Mit jelent az egészség egy élsportolónak?
 • EgészségMagazin
  Mit okoz a vitaminhiány?
 • EgészségMagazin
  A tartós fogyás sikere
 • EgészségMagazin
  Az okoseszközök használata a sportolásban

Minőségrendszerünk

Szerző: | Létrehozva: 2019.05.28 14:49

"Ahol jó gyógyulni, ahol jó gyógyítani"

A MinőségRendszer célja, hogy a Prima Medica MinőségRendszer szerint működő egészségügyi szolgáltatóknál egységes folyamatokkal segítse a gyógyító, megelőző munkát, páciensek gyógyulását. A MinőségRendszer szerint működő egészségügyi szolgáltatóknál a páciensek ugyanazt a magas szintű törődést, segítséget és támogatást kapják, bárhová is térjenek be. A Prima Medica MinőségRendszer fogja össze a Prima Medica EgészségHálózat alapértékeit, és ülteti azt át a magánorvosi ellátás mindennapjaiba.


SZAKTUDÁS: A Prima Medica magas szintű szakmai tudás. A legújabb eredmények ismerete, alkalmazása, ötvözése a több évezredes ismeretekkel, tudással tapasztalattal.
ÉRTÉKKÖZÖSSÉG AZ EGÉSZSÉGÉRT: A Prima Medica közösség. Páciensek, szülők, gyermekek, szakemberek, segítők közössége. Ahol a legfontosabb középponti érték a testi, lelki egészség, a kiegyensúlyozott élet.
FELELŐSSÉG A TÁRSADALOMÉRT: A Prima Medica felelősség. Felelősség a másikért, embertársainkért, a környezetért, a jövőért. Amit odafigyeléssel, támogatással, segítséggel fejezünk ki működésünk minden szegletében.


A Prima Medica MinőségRendszer biztosítja a Szolgáltatók egységesen magas színvonalú működését, segítve a páciensek gyógyulását. Az Prima Medica MinőségRendszert kötelezően alkalmazza minden Prima Medica EgészségHálózat tag. A Prima Medica Minőségrendszer kiterjed:

Ügyfél elégedettség mérésére: Minőségrendszerünket folyamatosan fejlesztjük többek között aszerint, hogy pácienseinkben milyen vélemény alakult ki az egyes kezelésekről, szakemberekről, központokról.

Egészségügyi ellátási folyamatra: Központjaink és orvosaink egységes ellátási folyamat szerint dolgoznak, hogy minden páciensünk azonosan kiváló kezelésben részesüljön. Ellátási folyamatunk középpontjában természetesen mindig az ember, a beteg áll.
Munkatársaink kommunikációjára: Kommunikációs protokollunk alapja, hogy a beteg az első, így munkatársaink mindig türelemmel és megértéssel fordulnak pácienseinkhez. Telefonon, e-mailben és személyesen is elérhetők vagyunk. Odafigyelünk arra, hogy pontos, azonnali tájékoztatást nyújtsunk. A kezelések és konzultációk során törekszünk az érthető nyelvezetre, empátiára.
Dokumentáció rendszerre: A vizsgálatokat és a kezeléseket mindig alaposan és részletesen dokumentáljuk, az egyes kezelések közötti átmenetet pedig megkönnyíti, hogy a páciens dokumentációkat – igény esetén – elektronikus formában is biztosítjuk.
Fertőzés megelőzésére: Munkatársaink számára kötelező érvényű higiéniai előírásokat fogalmaztunk meg, annak érdekében, hogy az esetleges fertőzéseket megelőzzük. Emellett a központok rendszeres karbantartása, tisztítása is szigorú, szabályozott folyamat szerint zajlik: naponta többször, az előírásoknak megfelelő tisztítószerekkel tartjuk rendben a kezelőket.
Adatvédelemre: Pácienseink betegjogait 100%-ban tiszteletben tartjuk, adataikat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki, tájékoztató és marketing célú anyagokat pedig csak írásos beleegyezés után továbbítunk pácienseinknek.


A hozzánk fordulók tudják, hogy a Prima Medica MinőségRendszer emblémája garancia a magas minőségű, hatékony szolgáltatásra.

 • Sportegyesület

  A közös sport feltölt, kikapcsol,sikerélményt nyújt közösséggé kovácsol
  A közös sport feltölt, kikapcsol,sikerélményt nyújt közösséggé kovácsol

 • EgészségClub

  Praktikus segítség a cukorbeteg diétában
  Praktikus segítség a cukorbeteg diétában

  Április 24-én került megrendezésre a IV. cukorbeteg klub az Ostrom utcai mozgás stúdióban.A foglalkozást Szabó Lucia, a Cukorbetegközpont dietetikus tartotta.

 • Szakmai élet

  Egészségturizmus és Egészségfejlesztés az Észak-Magyarországi régióban
  Egészségturizmus és Egészségfejlesztés az Észak-Magyarországi régióban

 • EgészségHálózat

  Szöveti cukor monitorozás
  Szöveti cukor monitorozás

  Új eszközzel, szolgáltatással bővült a Cukorbetegközpont. Mostantól szövetu cukor monitorozásra is lehetőség van intézményünkben!

 • EgészségÁruda

  Szeretne házi készítésű növényi tejet?
  Szeretne házi készítésű növényi tejet?

  MIDZU növényi tejfőző gép tejfehérje allergiásoknak, laktóz érzékenyeknek. Saját receptfüzettel!

 • EgészségMagazin

  Mi kerüljön az úti patikába?
  Mi kerüljön az úti patikába?

  A nyaralás tervezésénél gondoljunk arra is, hogy legyen kéznél kisebb rosszullétek, sérülések ellátásához szükséges eszköz és gyógyszer. Dr. Kádár János belgyógyász, immunológus, infektológus, az Immunközpont főorvosának segítségével összegyűjtöttük, mi az, amit érdemes az úti patikába készíteni