A Prima Medica Kolosy Klinika rendelőnk Óbudán a Kolosy téren található. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a környéken élők számára elérhetővé tegyünk számos orvosi területet egy helyszínen, magánellátás keretein belül. Poliklinikánk ellátást biztosít többek között az urológia, a nőgyógyászat és ultrahang, bőrgyógyászat terén, ahogy elérhető gyógytorna és laborvizsgálat is a szolgáltatásaink között.  

Kolosy Klinika

1036 Budapest, Lajos u. 66-B lépcsőház V. em.

Megközelítés:

Villamos: 17, 19, 41
Busz: 9, 29, 65, 109, 111, 165

Kolosy Klinika időpontfoglalás:

Többféle módon lehet rendelőnkben időpontot foglalni, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

  • Online időpontfoglalás elérhető a honlapon éjjel nappal, ahol lehetőség van, akár a szakterületek, vagy orvosokok alapján is időpontot választani. Foglalja le otthona kényelméből az időpontját néhány kattintással. 
  • Ha jobban szereti telefonon lefoglalni időpontját, akkor hívja közvetlenül a Kolosy Klinika asszisztenseit telefonon, vagy írjon nekünk emailt kérdés esetén.
  • Prima Medica Ügyfélkapu illetve a Prima Medica mobil applikáció is lehetőséget ad az időpontok foglalására, amellett, hogy leleteit, egészségügyi dokumentumait, és életmódjának naplózását is támogatja a felület. 

Kolosy Klinika előnyei az Ön számára:

  • Óbuda központi helyén egy helyszínen számos szakterületet megtalál.
  • Rendelőinkben azonnali vérvételi lehetőség érhető el
  • Pár perc alatt lefoglalhatja időpontját az online időpont foglalási felületünkön keresztül.

A Prima Medica Kolosy Klinika elkötelezett az iránt, hogy a betegek számára magas színvonalú és teljeskörű magánb egészségügyi ellátást biztosítson a lehető legtöbb szakterületen.

Fordulj hozzánk bizalommal saját és családja egészsége megőrzése és gyógyulásuk érdekében!