Az év Betegbarát Szolgáltatója lett a Prima Medica Egészségközpontok

Az év Betegbarát Szolgáltatója lett a Prima Medica Egészségközpontok

Hivatalosan is Betegbarát Szolgáltató lett a Prima Medica és a hozzá tartozó több, mint húsz Egészségközpont!

Büszkék vagyunk arra, hogy az Év Betegbarát Szolgáltatója pályázaton a Prima Medica Egészségközpontok elnyerte az Év Betegbarát Szolgáltatója címet! 

Elismerést kapott a Prima Medica működése, díjazták a gyógyítási folyamatainkat!

Pácienseink gyógyulása továbbra is az elsődleges cél, de miért ne lehetne kényelmesebbé tenni annak folyamatait és végigkísérni betegeinket a gyógyulás minden fázisán, valamint azon is túl?! -a Prima Medica már korábban is ezen elv szerint működött, de most egy független zsűri összemérte a magyarországi magánellátóintézmények által nyújtott szolgáltatások minőségét és Páciensszempontból értékelte azt. Így jött ki egy rangsor, amin a Prima Medica által működtetett Központok dobogós, előkelő helyen végeztek. 

A betegbarát projekt szakmai hátterét többek között a rendszeres reprezentatív kutatások és visszamérések biztosítják majd. A magánegészségügyi szolgáltatóknak pedig éves versenyt is rendezünk, az Év Betegbarát Szolgáltatója címért folyó versenyen a zsűri számos szempont alapján minősíti az egészségügyi szolgáltatók betegközpontú kezdeményezéseit. Ezzel visszajelzést kíván adni arról, hol tartanak a betegközpontú ellátásban. Fontos tehát, hogy a betegbarát projekt nem az egészségügyi ellátó tevékenység orvosszakmai színvonalát méri. - mondta Vaszary Ádám, a betegbarát projekt alapítója.

De itt nem állunk meg és igyekszünk a Pácienseink elvárásának jobban megfelelni!

  • Ebben az évben még felújításokat végzünk a rendelőinkbe, hogy egy kényelmesebb, szebb környezetbe érkezhessenek betegeink.
  • Folyamatosan képezzük Kollégáinkat, hogy szakmai alapokon nyugvó, érthető és tiszta kommunikációval forduljanak a gyógyulni vágyók irányába a vizsgálatok, kezelések, eljárásokkal kapcsolatban.
  • Tovább egyszerűsítjük a foglalás folyamatát! Gyors időpontfoglalási lehetőség, több orvossal, kevesebb várakozással.
  • Bővítjük a személyreszabott kezelések, eljárások listáját.
  • Betegútmenedzsment rendszerének tökéletesítésén dolgozunk.

Terveinkhez segítségül hívjuk a tapasztalt, háttértámogatásban dolgozó kollégáinkat, a modern technikát és a mesterséges intelligenciát is. 

Hálásal vagyunk és köszönjük minden Kollégának, hogy hozzásegítette a Prima Media Egészségközpontokat az Év Betegbarát Szolgáltató díjhoz, amely a Pácienseink felé tanúsított empatikus hozzáállást, kedvességet, érthető és szakmai kommunikációt is jutalmazta!


Büszkék vagyunk az Év Betegbarát Szolgátatója díj elismerésre!