Sportszombat

Sportszombat

A Prima Medicánál kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink és családtagjaik egészségének és jólétének előmozdítására sportprogramokon keresztül. Célunk, hogy támogassuk egészségmegőrzési törekvéseiket, miközben biztosítjuk, hogy munkatársaink fizikai jóléte is állandó figyelmet kapjon.

A Prima Medica Sportegyesület szervezésében évente legalább 6 alkalommal sport-szombatokat tartunk, melyre szeretettel várjuk a munkatársakat és családtagjaikat egyaránt.

A Sport-szombatok alkalmával a résztvevők számos mozgásformát kipróbálhatnak, a közösség ereje pedig erősíti a csapat szellemet és összetartást, miközben egymást is motiváljuk az egészségesebb életmód felé. 

A sport-szombatok szervezésekor figyelembe vesszük a munkatársak javaslatait és preferenciáit is, illetve törekszünk olyan tevékenységekre, amelyek különböző intenzitással/nehézségi szinten végezhetők, hogy mindenki a saját tempójában és képességeihez mérten mozoghasson egy barátságos és támogató környezetben.

Legyen ez akár futóverseny, nordic walking, falmászás, sárkányhajózás, bowling, VR túra, biciklizés vagy egy jóga a parkban, a közös mozgás számos előnnyel rendelkezik.

Idén is szeretettel várjuk  a Prima Medica Sportegyesület sport-szombatjain kedves munkatársainkat és családtagjaikat!