EgészségAkadémia

EgészségAkadémia

2023 szeptemberében, indítottuk el az EgészségAkadémiát a Prima Medica EgészségHálózat programjainak a részeként. Célunk az volt, hogy olyan oktatási anyagokat hozzunk létre, melyek mind a laikusokat, mind pedig a szakembereket segítik az egészséggel és a betegségekkel kapcsolatos ismereteik bővítésében. Az érdeklődők számára olyan érdemi információkat kínáltunk, melyek segítik megérteni saját egészségüket, és válaszoltak adnak a felmerülő kérdéseikre. A szakemberek részére pedig szakmailag hiteles oktatási anyagokat biztosítunk, melyek elősegítik a szakmai tudásuk folyamatos fejlesztését.

Előadóinknak a lehető legmagasabb technikai hátteret biztosítjuk előadásaik előkésztéséhez és rögzítéséhez. Kiemelten fontosnak tarjuk, hogy oktatóink a legújabb szakmai irányelveken alapuló oktatási anyaggal készüljenek az előadásokra.

Az előadások első lépésben online formában élőben zajlanak a zoom rendszeren keresztül, lehetővé téve a résztvevőknek, hogy interaktívan vegyenek részt az eseményen. Az élő előadások során nincs lehetőség hallgató és oktató közötti interakcióra, azonban a résztvevők élőben hallgathatják az előadásokat és feltehetik kérdéseiket a chat felületen keresztül. A program egyediségét ez sokszínű választási lehetőség adja. Amennyiben valaki nem tud részt venni az élő eseményen, a felvételeket rögzítésre kerülnek, és kb. 1 hónap elteltével visszanézhetővé válnak a Prima Medica EgészségAkadémia weboldalán. Ezek a videók megvásárolhatók külön termékként, függetlenül az élő előadásokon való részvételtől.

Emellett online workshopok szervezését is kilátásba helyeztük. A workshopokon lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy az oktatók és a hallgatóság között közvetlen kommunikáció alakuljon ki, mely elősegíti az adott témában való mélyebb elmélyedést és interakciót.