Szakmai Tanácsadó Testület

Szakmai Tanácsadó Testület

A Prima Medica elkötelezett híve a fejlődésnek és az egészségszakmaiságnak.

Azért, hogy a folyamatos változásokra és kihívásokra a jól tudjunk reagálni, a Prima Medica Egészségközpontok menedzsmentje úgy döntött, hogy létrehoz egy Szakmai Tanácsadó Testületet. A változásokat csak akkor tudjuk igazán sikeresen lekövetni, ha az egészségszakmai szempontok is erős jelenléttel rendelkeznek a mindennapi működésben.

Az alapító tagokat az ügyvezető-igazgató választotta ki, akik elkötelezettek az egészségszakmai fejlődés iránt. Tagjai:  Prof. Dr. Blaskó György, Dr. Balogh Katalin, Dr. Müller Gábor, Dr. Arnold Dénes MSc, Dr. Moric Krisztina és Varga Dóra. Segítségükkel a Prima Medica a legjobb egészségügyi szolgáltatásokat nyújta a pácienseinek. A rendszeres ülések alkalmával a testület megvitatja a fontos szakmai kérdéseket.

Legfontosabb feladataik közé tartozik a cég szakmai fejlődésének elősegítése, humán erőforrás fejlesztésének támogatása, és a kutatások kezdeményezése. Ezek a szakmai döntések járulnak hozzá a Prima Medica folyamatos fejlődéséhez, és naprakészségéhez. A tagok önkéntesen és díjazás nélkül végzik ezt a munkát.