Vállalati egészségügy

Vállalati egészségügy

A Prima Medica szolgáltatásait elsősorban olyan vállalatoknak ajánljuk, amelyek elkötelezettek amellett, hogy támogassák dolgozóik egészségét és jólétét. Ideális választás lehet minden méretű cég számára, a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig, különösen azok számára, akik fontosnak tartják munkatársaik egészségét és a produktivitás fenntartását. A Prima Medica vállalatoknak  olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a munkavállalóknak és munkáltatóknak a hatékony egészségmegőrzésben és az egészséges életmód kialakításában, ezáltal hozzájárulva a teljesítményéhez.

Tudjuk, hogy a vállalatok életében már rövid távon is komoly problémákat okozhat a kieső munkaerő hiánya. A dolgozók egészségi állapotának felmérése idő- és energiaigényes folyamat. Azonban, ha a cég tudja, hogy alkalmazottai milyen egészségügyi állapotban vannak, képes lehet hatékonyabban reagálni a felmerülő problémákra.

Az életmód kockázat felmérő kérdőívet ezért hoztuk létre, hogy segítségével átfogó információkat nyerhetünk munkavállalóink egészségi állapotáról. A teszt lépésről-lépésre vezeti végig a válaszadókat az egészségi állapotukat érintő kérdéseken.  Az így kapott eredmények alapján mind az egyén, mind pedig a vállalat lépéseket tehet az egészségesebb munkakörnyezet megteremtésére.

Egyedülálló életmód-kockázat felmérő kérdőívünk kiválóan alkalmas arra, hogy gyorsan, egyszerűen, mérhető és visszakövethető módon adjon képet az életmódbeli szokásokból adódó egészségkockázatokról, az ehhez kapcsolódó szükséges beavatkozási pontokról. A kérdőív több életmód tényező rizikójának szintjéről ad tájékoztatást egyszerű és átlátható módon, amely megmutatja a szükséges változtatások irányát. Külön területként szerepel a motiváció, mely megmutatja, mennyire elkötelezett változtatni életmódján egészsége érdekében. A motiváció megléte nagyban hozzájárul a valós változásokhoz és a tartós eredmények eléréséhez.

Menedzserszűrési csomagjaink kifejezetten a felgyorsult életmód okozta egészségügyi problémákra fókuszálnak. Csomagjainkban, kiemelt figyelmet fordítunk a daganatok, a szív- és érrendszeri betegségek, valamint az anyagcserezavarok felismerésére.

Az egészséges és motivált dolgozók, gördülékenyebben veszik a mindennapi akadályokat, ezzel hozzájárulva a cég sikereihez.

A Prima Medica vállalatoknak szóló foglalkozás egészségügyi szolgáltatását azért alkottuk meg, hogy ezzel is segítsük a magyarországi vállalatok mindennapjait. Orvosaink országosan azon dolgoznak, hogy a szükséges vizsgálatok ne borítsák fel a cégek mindennapjait.  Az ellátás során a legfőbb fókuszt a kifogástalan szakmai színvonalra helyezzük.

Egyes munkakörök speciális vizsgálatokat is megkívánnak. A Prima Medicánál, cégünk segít megtalálni a megfelelő specialistát.

Egyedülálló életmód programunk – orvosi vezetéssel, dietetikussal, mozgásterapeutával és mentális egészséggel foglalkozó szakemberrel - nemzetközi standardokon és tudományos bizonyítékokon alapszik, ezáltal hatékony a munkaképességet rontó betegségek (pl.magas vérnyomás, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, elhízás, rosszindulatú daganatok) megelőzésében és gyógyításában.