Vállalati biztonság program

Vállalati biztonság program

 A Prima Medica vállalati biztonság programjának a célja, hogy vállalati egészségügyi szolgáltatásainkkal segítsük a vállalatokat munkavállalóik egészségének megőrzésében és teljesítményük növelésében. Egészségügyi szakembereink készen állnak arra, hogy szükség esetén szakszerű segítséget nyújtsanak, ezzel biztosítva a munkavállalók számára a biztonságot és kiszámíthatóságot. Helyszíneink könnyen megközelíthetőek. Páciensek számára kényelmes ellátást biztosítunk, mindig kellő odafigyeléssel.

Rugalmas megoldásunk lehetővé teszi, hogy a vállalatok havi fix összeg keretén belül vegyék igénybe különböző egészségügyi szolgáltatásainkat. A vállalat akár a teljes személyzetét lefedheti, és a részvételt rugalmasan kezelheti, akár menet közben is. Szolgáltatásaink széleskörűen alkalmazhatóak minden szakterületen, korlátok nélkül.

Egyedi egészségmegőrző szolgáltatásokat is kínálunk, mint például az életmódorvoslás és az életmódkockázat felmérés, hogy biztosítsuk, munkavállalóik mindig a legjobb kezekben érezzék magukat, és személyre szabott ellátást kapjanak.

KIKNEK AJÁNLJUK?

  1. Minden vállalatnak és szervezetnek: Akár kis-, közép-, vagy nagyvállalatról van szó, ahol fontos a munkavállalók egészségének és teljesítményének támogatása.
  2. HR vezetőknek és ügyvezetőknek: Akik stratégiai szemlélettel tekintenek a munkaerő egészségére és jólétére, illetve értékelik a munkavállalók hosszú távú elköteleződését.
  3. Menedzsereknek és vezetőknek: Akik felelősek a munkavállalók hatékony működéséért és jólétéért, érdekli őket, hogy hogyan javíthatják a teljesítményt és csökkenthessék a munkahelyi stresszt.
  4. Vállalati wellbeing szakembereinek: Akik szakértelmet és gyakorlati megoldásokat keresnek a munkavállalók egészségének és jólétének kezelésére - fejlesztésére.
  5. Munkavállalóknak: Akik értékelik a munkahelyi egészségmegőrzés fontosságát, és személyre szabott egészségügyi szolgáltatásokat keresnek, hogy hosszú távon is jól érezzék magukat a munkahelyükön.
  6. Mindenkinek, aki a munkahelyi kultúra és munkavégzés hatékonyságának javításában érdekelt: Akik hozzá szeretnének járulni a munkahelyi környezet és a munkavégzés minőségének növeléséhez egészségügyi és jóléti kezdeményezések révén.

VÁLASSZON MINKET MERT: 

  • Személyre szabott, professzionális szolgáltatásokat nyújtunk
  • Gyors és fájdalommentes vizsgálatokat végzünk
  • Családias, barátságos környezetben várjuk pácienseinket
  • A modern orvosi eszközöket és technológiákat alkalmazzuk